Transport

Met ons moderne wagenpark rijden onze chauffeurs elke dag door binnen- en buitenland. Zij vervoeren meubelen en bijbehorende accessoires van fabrikanten en groothandels naar detaillisten in Europa met de focus op de Benelux.

We maken gebruik van verschillende vervoersvormen: Trekker-oplegger in variërende volumes, bakwagens, bakwagens met aanhanger en bestelwagens. Onze vrachtwagens zijn ingericht voor het vervoer van meubelen en voorzien van luchtvering en laadkleppen. Met onze jarenlange ervaring hebben we alle benodigde kennis in huis om uw meubelen veilig en snel te vervoeren en bezorgen. 

We bieden de volgende transportdiensten:

Meubeldistributie

Van Assouw Meubeltransport verzorgt de volledige Business-to-Business meubel-distributie voor uw organisatie. Doordat we voor verschillende opdrachtgevers transportorders combineren leveren we wekelijks op Europese bestemmingen waarbij de focus ligt op de Benelux. Wij zorgen er voor dat uw goederen tijdig, veilig en schadevrij bij uw afnemers worden geleverd. 

Projecten

Heeft u een groot project, een levering bij een (meubel)beurs of een andere transportvraag waarbij meubilair bezorgd moet worden, bijvoorbeeld: financiële instellingen, zorginstellingen, (her)inrichtingen van kantoorpanden of andere type bedrijf, dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen voor u een basislevering verzorgen, of een full-service levering. Hierbij assisteren wij bij het plaatsen en monteren van de nieuwe meubelen. Daarnaast nemen we dan de verpakkingen mee retour. Tevens hebben wij de mogelijkheid om een project waarbij geschakeld moet worden met meerdere leveranciers te verzorgen.


Expressdiensten

Met onze opdrachtgevers hebben wij standaard een levertermijn afgesproken. Uiteraard zijn er soms zaken die spoed hebben. Hiervoor hebben wij een expressdienst. In dit geval rijden we rechtstreeks met een passend vervoermiddel (afhankelijk van de grootte van de producten) naar de bestemming.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek lichten we graag onze dienstverlening aan u toe.

Contact

Van Assouw Meubeltransport Oirschot B.V.

De Stad 13
5688 NX Oirschot

Tel: 0031 (0)499 571319
Email: info@vanassouwmeubeltransport.nl

Algemene voorwaarden