Transport

Met ons modern wagenpark rijden onze chauffeurs elke dag door binnen- en buitenland. Zij vervoeren meubelen en bijbehorende accessoires van fabrikanten en groothandels naar detaillisten in Europa met de focus op de Benelux.

We maken gebruik van verschillende vervoersvormen: Trekker-oplegger in variërende volumes, bakwagens, bakwagens met aanhanger en bestelwagens. Onze vrachtwagens zijn ingericht voor het vervoer van meubelen en voorzien van luchtvering en laadkleppen. Met onze jarenlange ervaring hebben we alle benodigde kennis in huis om uw meubelen veilig en snel te vervoeren en bezorgen.

We bieden de volgende transportdiensten:

Meubeldistributie

Van Assouw Meubeltransport verzorgt de complete Business-to-Business meubeldistributie voor uw organisatie. Mede doordat wij transportopdrachten voor verschillende klanten combineren, leveren wij wekelijks op Europese bestemmingen, met een focus op de Benelux. Wij zorgen ervoor dat uw goederen op tijd, veilig en schadevrij bij uw klanten worden afgeleverd

Projecten

Heeft u een groot project, een levering op een (meubel)beurs of een ander transportverzoek waarbij meubilair geleverd moet worden, bijvoorbeeld: financiële instellingen, zorginstellingen, (her)inrichting van kantoorpanden of een ander bedrijf, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij bieden u de mogelijkheid tot een standaard levering of een full service levering. Hierbij kunt u gebruik maken van onze hulp bij het plaatsen en installeren van nieuwe meubels. Ook de emballage nemen we mee. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een project te verzorgen waarbij uitwisselingen tussen meerdere leveranciers nodig zijn. 

Express dienst

Met de klanten hebben we afspraken gemaakt over de gebruikelijke levertijd. Natuurlijk zijn er soms dringende zaken. Daar hebben we een express dienst voor. In dit geval rijden wij met een passend vervoersmiddel direct naar de bestemming (afhankelijk van de volume van de zending)

Meubeldistributie

Van Assouw Meubeltransport verzorgt de complete Business-to-Business meubeldistributie voor uw organisatie. Mede doordat wij transportopdrachten voor verschillende klanten combineren, leveren wij wekelijks op diverse bestemmingen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen op tijd, veilig en schadevrij bij uw klanten worden afgeleverd.

Projecten

Heeft u een groot project, een levering op een (meubel)beurs of een ander transportverzoek waarbij meubilair geleverd moet worden, bijvoorbeeld: financiële instellingen, zorginstellingen (her)inrichting van kantoorpanden of een ander bedrijf, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij bieden u de mogelijkheid tot een standaard levering of een full service levering. Hierbij kunt u gebruik maken van onze hulp bij het plaatsen en installeren van nieuwe meubels. Ook de emballage nemen we mee. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een project te verzorgen waarbij uitwisselingen tussen meerdere leveranciers nodig zijn.

Express dienst

Met de klanten hebben we afspraken gemaakt over de gebruikelijke levertijd. Natuurlijk zijn er soms dringende zaken. Daar hebben we een express dienst voor. In dit geval rijden wij met een passend vervoersmiddel direct naar de bestemming (afhankelijk van de volume van de zending).

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek lichten we graag onze dienstverlening aan u toe.

Contact

Van Assouw Meubeltransport Oirschot B.V.

De Stad 13
5688 NX Oirschot

Tel: 0031 (0)499 571319
Email: info@vanassouwmeubeltransport.nl

Algemene voorwaarden