Magazijnbeheer

In ons warehouse worden uw goederen veilig opgeslagen, waarbij wij strenge maatregelen hebben genomen om zowel brand als inbraak te voorkomen. Het centrale magazijn fungeert als de kern van onze operationele activiteiten, waar alle inkomende vrachten worden ontvangen, gecontroleerd, gesorteerd en vervolgens op de juiste locaties worden geplaatst.

Op dagelijkse basis worden de orders gepland en toegewezen aan verschillende routes. Vanuit ons magazijn worden de orders nauwkeurig gepickt, waarbij elke order zorgvuldig wordt gecontroleerd en overeenkomt met de bijbehorende leverdocumenten. Daarna worden de orders geladen in containers, trailers of bestelwagens, met behulp van geschikte hulpmiddelen die zijn afgestemd op ons gespecialiseerde magazijnproces. Beschermende middelen worden ingezet om ervoor te zorgen dat de goederen tijdens het transport onbeschadigd blijven.

Naast onze kernactiviteiten bieden wij ook aanvullende diensten aan, zoals etikettering, reparatie en het beheer van de logistieke retourstroom.

Contact

Van Assouw Meubeltransport Oirschot B.V.

De Stad 13
5688 NX Oirschot

Tel: 0031 (0)499 571319
Email: info@vanassouwmeubeltransport.nl

Algemene voorwaarden